| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Začíná sezóna viróz, bolení hlav, uší a nevím čeho. Přemýšlím, jaký letos zvolit přístup. Jedno dítě loni bylo pořád nemocné (1. stupeň ZŠ), kromě laryngitid, zánětů průdušek a měsíčního průjmu ostatní byly pouhé virózy. Snažili jsme se, aby vše doléčil, nechodil nemocný mezi děti, pokud tedy neměl ten průjem, tak jedl spoustu vitamínů, strava vyvážená v době, kdy byl zdravý tak sportoval. Přes léto měl jen jednu střevní virózu, teď se ochladilo, bolí ho hlava, 37,5°C, má za úkol ležet a spát, trénink má až zítra.
Nasadili jsme kapky na posílení imunity, ale přemýšlím jak letos. Nebaví mě to. Co se na to v případě těch lehkých chorob, nevykašlat, neignorovat je, posílat ho do školy, na trénink a zkrátka řešit jen horečky, angíny, záněty průdušek? Tvářit se, že je zdravý?
(Druhé dítě bylo loni vzorně nemocné každé prázdniny během školního roku, vzhledem k náročné škole do školy dobrovolně chodilo i s bolestí hlavy, aby nemuselo dopisovat testy).
Já vím, co člověk, to názor, ale změnil jste někdo přístup od doléčení k ignoraci a pomohlo to? Mě už to zkrátka nebaví a jsem zoufalá z toho, že to začne nanovo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.