Za mě ne. A brala bych to tak, i kdyby se 16tiletá dcera chtěla natrvalo odstěhovat k příteli. Důvodů mám několik a jedním z nich je i to, že si myslím, že je v 16ti jsou stále do určité míry potřebné rodičovské působení (nemyslím výchovu jako takovou), hranice a aspoň malý dohled nad tím (nebo spíš registrace toho), co teenager dělá a s kým...a taky - vztah 26 a 16 sice může být trvalejšího charakteru, ale taky vůbec nemusí a dát do toho všechno je riziko, taky tam může být velký vyspělostní rozdíl v různých směrech. Prostě jeden může určitým způsobem zneužít druhého v celé škále možností. Za mě teda ne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.