Přidat odpověď
Já vím, že je hodně lidí co odejdou už v 16ti či 17ti třeba k přítelovi, nebo k přítelkyni (vím, že takových bylo pár i mezi vámi a asi si nemáme co vyčítat) ...
Ne, já nikoho takového neznám, ani z pozice rodiče ani z pozice dítěte. Ač jsem velkým odpůrcem toho živit doma 30-leté děti, toto je zase druhý extrém. Tady snad není nad čím debatovat. Kdybych já jako holka přišla s tím v 16 s tím, že budu bydlet u přítele, tak to, co by následovalo, bych si určitě za rámeček nedala. Ti, co v 16 odejdou z domova, tak neodejdou, nýbrž utečou.
Kluk není plnoletý, máte za něj zodpovědnost. Určitě chodí do školy, musíte ho živit. Neumím si představit, jak by to mělo v praxi fungovat, jak si to synátor jako představuje? že si bude dělat naprosto co chce a k vám si bude chodit pro peníze?
Překvapuje mě, že jsi vůbec schopná nad takovým nesmyslem uvažovat. Jojo, puberťákům holt připadáme staří a nemožní, a nemůžou se dočkat, až budou žít sami. Nezbývá, než mu vysvětlit, že dokud se nedokáže uživit sám, tak ho musíte živit vy a máte za něj zodpovědnost.
Předchozí