Jak Ti rozumím... vloni nastupoval nejmladší do školky a v říjnu nám začalo marodění, tj. více tam nebyl než byl... nakonec jsem musela v prosinci zažádat o neplacené volno, protože jsem stejně byla pořád doma. Pár kaček jsem si přidělala na DPP z domova, ale žádné terno... V pondělí nastupuji do jiné, nové práce a ač nevěřící, modlím se, aby se to neopakovalo. Babičky daleko, svých problémů dost... paní na hlídání zatím nemám, ale sháním...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.