| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Knížky pana Vondrušky čtu většinou docela ráda (čtivé oddechovky), ale v tomhle s ním hluboce nesouhlasím.

Důvody
1. Neomarxismus je myšlenkový směr, který se nám může a nemusí líbit. Jenže mám pocit, že v uvedeném kontextu je neomarxista skoro synonymum pro pravdoláskaře nebo sluníčkáře. Což je mimo.

2. Jestli nám něco hrozí, není to neomarxismus. Možná hrozí radikální islámismus (to není to samé jako islám), možná hrozí nástup nějaké formy diktatury. Hrozbou není demokracie ale její pád. Alespoň já to tak vidím.

3. Nevím, co je špatného na respektu k právům menšin. Samozřejmě pokud menšina bude stejně respektovat práva většiny. Stačí prosté ŽÍT A NECHAT ŽÍT. Zdůrazňuju že tohle musí platit pro všechny, pro menšinu i většinu. Jeden taky nikdy neví, jestli se z něj někdy nestane příslušník nějaké menšiny. A napadl mě jeden citát „Blud nepřestává být bludem, i když jej sdílí většina.“

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.