Doma mám jednu ambiciózní slečnu, které by se nemohlo stát, že by něco neměla a nebo nechtěla do školy připravit. A pak její pravý opak. V pondělí jsem už skoro brečela. Navíc je asperger. A budoucí matfyzák. Vražedná kombinace. Jsem optimista a doufám, pořád doufám, že z toho vyroste. I když muž je v podstatě stejný. Jediné štěstí je, že i teď v šesté třídě má pořád jedničky, aniž by se musel moc učit. Jemu to fakt ve škole stačí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.