| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Bouřko, ~6~~6~~6~~6~

Žuby a rýmička - vražedná kombinace pro všechny zúčastněné strany.

My jen vyrazili do okrësního městečka pro zimní boty. Nakonec klasika, já žádné nemám, ale mají děti. Dcera, byť je docela drobná, tak má už poněkud ploutve, takže jsme nakonec obě stály u stejného regálu a ona neomylně sáhla přesně po těch botech, nad kterými jsem už chvíli přemýšlela, že bych si je vzala pro sebe. Takže boty má ona, já si zkusím vybrat jiné. Teď se snažím něco dělat, ale mám KOPR, když už urveu čas, tak dopere pračka/domyje myčka/je čas na jídlo....
Návštěva se přeložila na zítřek, na jednu stranu jsem ráda, že už budu mít dneska klid, na druhou musím dost věcí stihnout dneska nebo zítra dopoledne.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.