Kudlo víš co je zajímavý? Jak se rozmohl boom retro jídla. Retro šunka, retro slanina, retro gothaj podle receptury z roku 1977. Koupila jsem retro sunkovy saláma podle receptury z tehoz roku a olizovala jsem se až za ušima. Takže ono to jídlo za bolsevika asi až zas tak špatné nebylo. Netusim jak dalece si dovolil Komanč šidit a jestli znal pojem masokostní separat.. Každopádně by mne zajímalo co jsi mela na mysli co rozmlsalo naše patra. Hadam, že umělohhmotný jogurt Danone to nebyl.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.