Přidat odpověď
Dryjádo, nechci v žádným případě vyvolávat hádky. Podivoval jsem se fakt nad tím objemem, protože mám pocit, že taková osmiapůlletá holčička sotva vytlačí 40l vlastním tělem v bazénu a sedmiletá už vůbec, pokud není hodně obézní. Zadání bylo o půlhodinovým docapkání do kempu, kde strávěj víkend pod stanem a předpokládám, že budou chodit na výlety nalehko. Napsal jsem pro srovnání, že s vlastníma dětma (jedno stejně starý jako zadavatelčino, jedno starý) jezdím na čundry, který celý prochodíme a tudíž si věci furt nosej, ale ani tak 40l nehrozí. Rozumím, že tvoje dcera jezdí na výpravy, kde toho nachoděj ještě víc a nesou si všechno (nevím, jak je stará) a potřebuje tudíž batoh větší, ale to je ještě mnohem vzdálenější původnímu zadání, ne?
Batoh by neměl samozřejmě bejt menší, než dělá objem věcí nutnejch do něj naskládat. Ať má i nějakou rezervu. Ale léta zkušeností mě zároveň přesvědčily o pravidle, který mi bylo kdysi předáno, a to, že čím větší bágl, tím víc věcí do něj naskládáš. Pro nezasvěcený - čím větší máš bágl, tím víc s sebou vezmeš věcí, který bys jinak nevzala.
Předchozí