Trpíte na ni někdo? Já si kolikrát připadám víc mrtvá než živá. Zřejmě to nemá nějakou zdravotní příčinu - mám teda sklon k chudokrevnosti, ale beru dlouhodobě železo, tlak trošku nižší, ale nijak závratně, štítná žláza v pořádku). Momentálně mám třetí den pocit, že se nemůžu ani pohnout. Právě jsem hodinu spala (před den jinak nikdy nespím), teď do sebe leji kafe a doufám, že pak budu schopná jít aspoň uklidit. Co proti tomu děláte? Pomáhá vám něco spolehlivě (amfetaminy mi prosím nedoporučujte).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.