Lady, já teď byla pár dní totálně mrtvá, ale mělo spíš jinou souvislost. Jinak smrtelná únava u mě přestala paradoxně s tím, když jsem se začala víc hýbat - no víc hýbat - vlastně jsem začala znovu aktivně sportovat. Najednou jsem se přestala cpát sladkým, začala jsem líp jíst a líp odpočívat. Spánek byl mnohem kvalitnější, už jsem se neprobouzela s pocitem, že jsem v noci skládala vagóny uhlí. Navíc jsem před pár měsíci típla i poslední cigaretu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.