Ahoj, a jakou mate logopedku? Oni maji vetsinou slusny prehled o skolach, i tech normalnich. Ja jsem to vsechno take konzultovala s ni - pta se obecne rodicu, na skoly a pak informace siri dal, coz je prima.
A vubec, nase logopedka se z Kobylis prestehovala do Brandysa, menuje se Fronkova a je moc mila a pres ni jsem se dostala do Dona Bosca. S ni jsem konzultovala skoly. Ma myslim slusny prehled o Praze 8, kde driv pracovala, co treba zkusit zavolat ji, cislo se nekde urcite najde a poptat se?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.