Len, no prave, a vidis, ted kdyz nemame starosti o penize tak resime kraviny stejne
jinak teda o dost lepsi u nas,fakt se oba snazime,M.je jak znovu zamilovany, tak snad mu to vydrzi
kdy mas prvni tutorial? nenervuj se
, kolikrat tutor vypadal ok a byla to svine a naopak, treba bude super, krome toho ty jsi fakt dobra
jinak ty skupinky co ted vsude chteji me taky stvou, ale co nadelame, je to ted mor vsude
Identifikovali jsme par oblasti Londyna, kde by to bylo kousek M.do prace a kde jsou v okoli 4 ruzne MLD soly..sice kazda v jinem burough
..Merton, Sutton,Streatham..barak 4 bedrooms maximum 750 000
tak uz se s tim zacinam smirovat. Nasla jsem na FB skupiny lidi s postizenyma detma v tech oblastech a je to boj jako tady, bez Tribunalu asi nic
. Nejvic me desi jak dlouho bude maly bez skoly pokud nebude (jakoze nejsou) misto...
No ale nejdriv musime vyresit tenhle barak, furt jsme ceali az zacne platit novy Housing act, bo navrhuje prodlouzit Right to buy i vsem LHA, bo my mame ted jenom Right to acquire...ale zatim nikdo nevi kdy to bude (rozdil ve sleve z momentalnich 7 tisic az do 40 tisic...). No, tak uvidime.
Dnes jsem vyfutrovala maleho k childminder, starsi jeste spi
, pisu TMA...900 slov, takze par paragrafu a mam velky problem psat jednoduse a jen ""describe""...asi si najdu ty nejstarsi tma""s..a vubec nevim co budu psat jako self reflection jaky jsem se naucila skill atd
To jsem nevedela ze mas obcanku jeste!!