Kudlo...jsem cekala, az na tohle nekdo zareaguje. Sestra ty penize nechtela. Takze jsem se ji zeptala, jestli rodina vydela tolik, ze muze odmitat to co ji nabizim. Ona v te dobe behala na brigadu za tech 53kc na hodinu a ode me nechtela nic. Coz mi prislo zcestne. Mela jeste svoji malou. Chtela jsem ji vysvetlit, ze by mi to prislo jako zneuzivani rodiny /nevim jak to vysvetlit, mela bych spatny pocit/. Segra mi bez problemu prijmy rekla. Takze jsem ji vyvetlila, kolik mam ja z toho, ze ona mi hlida a ze si myslim, ze by takhle mohly byt spokojene obe strany. Bylo to nejlepsi reseni coz se casem potvrdilo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.