zdá se, že komedie kolem vyznamenání se trošku přepálila, tedy alespoň komentáře na idnes tomu nasvědčují:
" Jan Souček 21689
No, nakonec si pan Brady odveze více medailí, klíčů a pamětních listů, než by dostal v pátek na Pražském hradě. Ale možná, že si odveze i trpkou vzpomínku na to, jak se stal obětí českých špinavých politických pletich.
+38/0
Jiří Pokorný 11319
Toho pána jsem neznal. V životě si jistě prožil své a jeho úsilí je jistě pozoruhodné. Nicméně se nemůžu zbavit dojmu, že se stal prostředkem politického boje a honby za popularitou u voličů.
+36/−1
Václav Mácha 69924
chybí mi plakát "Všichni jsme Brady";-D;-D;-D
+36/−1 doporučit 26.10.2016 10:21
Jakub Kučera 68213
Tohle je tak strašně trapné. Politici si na Bradym honí body, před 14ti dny ani nevěděli, že existuje. Komici.
+32/−2
Karel Vohnout 48907
Vrtěti psem.
Ještě před týdnem nikdo o Bradym nic nevěděl a teď dostává klíče, medaile, lidi ho chodí podporovat na náměstí...
+45/−6
Jana Roháčová 66651
ja nevim, me se to cele zacina jevit jako slusne zinscenovany divadylko...kdopak je reziser
+22/−1
Stanislav Jahoda 35105
Je nuchutné, jak se neomarxističtí fanatici (Bek, Miller, Krnáčová,...) mohou přetrhnout, aby za vydatné podpory médií ostentativně dekorovali strýčka Bradyho. Celou dobu ho neznali, a teď je pro ně obrovský hrdina - oslavy snad jak při osvobození Rudou Armádou. Pro mě je zcela zřejmé, že celé věc je zaměřena na diskreditaci M. Zemana a J. Brady je jen nástrojem toho celého.
+29/−3
Jiří Haváček 1303
A co po nem pojmenovat nejake letiste nebo aspon lavicku?
+17/0
Jaroslava Kolihová 69773
uvědomujete si tu šílenou manipulaci, kterou s vámi všemi hrají? Ještě nedávno jste nikdo neměl tušení, kdo je nějaký pan Brady. Najednou o něm píše všechen tisk, sice opět nikdo netušíte, co je to za člověka, jaké jsou jeho názory, ale najednou jak mávnutím kouzelného proutku je z něj národní hrdina.
+19/−1
Jaroslav Scharf 20693
Je to pěkná šaškárna, před týdnem toho pána nikdo neznal, dneska je předmětem mediální války. Tomu se říká přijít k něčemu jako slepý k houslím. Bez ohledu na neudělené vyznamenání, proč mu chce primátorka předat symbolický klíč od města? Aby pan Brady nakonec všechna vyznamenání unesl, protože teď mu ho dá i spolek přátel žehu. Je mi toho pána líto.
+15/0 doporučit 26.10.2016 10:28
"""
chudák pan Brady - mouřenín posloužil, mouřenín může jít