Doma čurbes, ale aspoň jsem se vyspala. Včera jsme přijeli docela pozdě, tak se na domácnost musím vrhnout dneska. Taky chci na zahradu - něco zasadit, shrabat listí ( vdle pozemku máme stromořadí) a večer žehlit. Cio mi pár kousků vyžehlila mamka, tak jsem na žehličku nesáhla. A zítra chci třídit oblečení. Myslela jsem, že pojedu s mladší do bazénu, ale pokašlává, tak jí jen vyženu na zahradu.
Koukla jsme do elektronické žákovské a puberťačka má jediné štěstí, že je 60 kilometrů daleko. Nějak se nenaučila slovíčka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.