| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Petr Koukal, badmintonista
„Dostavil jsem se na setkání mnoha lidí, kteří chtěli tímto způsobem vyjádřit svůj postoj. Státní svátek by se měl prožít v úplně jiné atmosféře, než jak ho nyní většina společnosti prožívá. To, že se to nakonec nedostalo do televize je naprosto šokující. Nezaznělo tam nic, co by nezaznělo už dřív denně v tisku. Nebyly tam žádné urážky ani šokující odhalení. Spousta lidí tam prezentovalo svůj názor v mezích slušnosti, spousta ho prezentovala jen tím, že si udělali čas a přišli, protože to bylo svoláno narychlo. Myslím, že stejně jako já, to mnoho těch lidí bralo jako dodání odvahy ostatním, aby jim současný stav nebyl lhostejný. A abychom s tím začali něco dělat.“

Dan Bárta, zpěvák
„Přijde mi to vlastně nesmyslné, jakkoliv nemohu sloužit přesně, protože tu část s pány Bradym a Hermanem jsem neslyšel, neviděl. Nic strašlivého, sprostého, nic, co by už všichni dávno nevěděli, tam nezaznělo. Nevím (proč díl neodvysílali – pozn. red.). Strach, byznys, politika, uposlechnutí nařízení, kombinace všeho nebo také nic z toho. Vlastně se tomu dost divím, to vážně nebyl žádný trezorový mejdan s mraky kostlivců vypadlých ze zotvíraných skříní. Jestli se někdo bojí tohohle, pak jsme na tom hůř, než jsem si myslel. Cca patnáct lidí z cca 50 se jeden každý za sebe krátce, jasně a slušně, někteří dokonce vtipně, vymezil proti prezidentu Zemanovi a jeho posledním excesům, přičemž každý navíc akcentoval něco trochu jiného. Vážně to nemá moc logiku a opravdu rád bych se jednoho dne rád dozvěděl, kdo nebo co za tím (neodvysíláním – pozn. red.) vězí.“

http://www.rozhlas.cz/zpravy/domaci/_zprava/povznesme-se-nad-malost-odvolejme-prezidenta-co-zaznelo-v-neodvysilane-show-jana-krause--1663827

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.