| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Forejt volá proto, aby dal telefonické instrukce rovnou - jak praví jiná svědectví vyznamenaných.

anebo taky ne, jak praví zas jiná svědectví ~d~ mmch to, co tvrdí Srp, by bylo v logickém souladu s SMS, kterou Brady zveřejnil (a která naopak není tak úplně v souladu s tím, co tvrdí on). a o písemném oznámení taky mluvili i jiní vyznamenaní, jenom Brady v ruce nemá nic (a na dálku to těžko lze svést, v době internetu a elektronických podpisů).

„Volal mi pan Forejt s tím, že bych možná mohl dostat od prezidenta medaili, ale není nic jisté. Chtěl ode mě pouze jakýsi předběžný souhlas, zda bych v případě prezidentova kladného rozhodnutí medaili udělit takové ocenění přijal. Na to jsem samozřejmě řekl, že ano. Vše z jeho strany bylo podáváno tak, že možnost ocenění je ve fázi úvah a zvažování. Po nějaké době následoval další telefonát od pana Forejta s tím, zda jsem skutečně rozhodnut případné ocenění přijmout. Má odpověď byla, že jsem rozhodnut. Teprve poté následovalo písemné oznámení, že medaili dostanu, a součástí toho byla i pozvánka na ceremoniál s přílohou, kdy přesně přijít, kam přijít, jak být oblečen, kolik známých a příbuzných si mohu vzít s sebou. Před tím dopisem jsem nevěděl, zda medaili opravdu dostanu, pan Forejt se vždy držel toho, že vše je v kategorii úvah,“ sděluje Srp bez zaváhání.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Meho-stryce-v-Osvetimi-umlatili-a-o-nic-nezadam-Takovou-koncentraci-sprostaren-jsem-nevidel-Karel-Srp-z-Jazzove-sekce-prinasi-do-kauzy-Brady-dve-zasadni-svedectvi-460364

narozdíl od Srpa si tedy nemyslím, že Brady si úmyslně přijel medaily nepřevzít a vyvolat skandál, tenhle článek mě jenom podpořil v mém přesvědčení, že ze strany Bradyho to bylo nedorozumění (a kdo a co tady rozpoutal, to už je věc jiná).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.