Tak prezident Havel(ve funkci) a nedávno prezident Obama nejsou úplně typickými představiteli opozice.
Opravdu cítíte "vyšší" zájem v tom deklarovat loajalitu Číně? Jaký? Ale konkrétně, prosím. Čím bude lepší, snazší, radostnější život Lojzy Vomáčky, když se ministři nesejdou s Dalajlámou a pokud by náhodou jeden z nich zahlédl jeho mnišské roucho, nejvyšší ústavní činitelé napíšou za trest 100x " nebudem to dělat".
Nejsem Lojza Vomáčka, ale mě to ponižuje. tak mi, prosím, objasněte, co jsem tím KONKRÉTNĚ získala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.