Liško, jasně, to je úplně nejdůležitější, KDO TO PLATÍ a KOLIK KDO ZA TO DOSTAL.
Úplně stejnou rétoriku používali kdysi proti disidentům.
Už Ti to řek Černej - platěj to vrazi z Vólstrýtu, přece. Stejně jako tenkrát tu Letnou
Musím říct, že jsem shromáždění sice nesledovala, ale zahlédla jsem v televizi nějaké transparenty, které už byly pro mě VÝRAZNĚ přes čáru (sprosté nadávky na Zemana, kterého nemusím, ale tohle mi připadá dětinské, nedůstojné a ani ne vtipné).
Tohle přesně jsou věci, proč zásadně nechodím na demonstrace - i když třeba souhlasím s původní myšlenkou (nelíbí se mi lézt Číně do zadku a pokud by byla pravda to s tím Bradym, tak ani takové vydírání) tak se mi výrazně nelíbí způsob, jakým někteří ten nesouhlas projevují, a nechtěla bych, aby mě s tím někdo spojoval. Navíc jakkoli je mi Zeman krajně nesympatickej a tanečky Hradu taky, tak když chci být spravedlivá (což je v politickém boji bezesporu slabost, ale jako prostý občan si to můžu dovolit), tak to jsou všechno jen domněnky, dokázáno (natolik, aby to byla jistota, za kterou by se dalo s klidným svědomím vyrazit do ulic) není nic.
Horáčka jako prezidenta si vůbec neumím představit a ani nevím o tom, že by až dosud byl nějak výrazněji politicky činnej.