Přidat odpověď
Co říkáte na velké množství lidí, kteří si na Staroměstské náměstí našli cestu? Odhady se různí – dokážete si tipnout, kolik lidí mohlo na náměstí být?
- Myslím, že odhadnout to dokážu vcelku dobře. Vloni jsem totiž moderoval koncert v O2 areně, kterou zaplnilo 13 000 posluchačů. Pozoroval jsem je tehdy z pódia po dvě hodiny... A troufám si říct, že na Staroměstském náměstí bylo lidí aspoň třikrát tolik a mnoho dalších se tísnilo v Celetné či Železné ulici. Existuje i mnoho fotografií pořízených ze staroměstských věží a vím, že na kvalifikovaný odhad jsou exaktní metody. Jsem zvědav, co přinesou.
Více na https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/427404/horacek-ztratil-hlas-proc-na-staromaku-delal-moderatora-a-kolik-tam-bylo-lidi.html?utm_source=blesk.cz&utm_medium=copy
.....................................
Podle pana Horáčka se akce zúčastnilo minimálně 39000 lidí. Podle ČRo 5000 lidí, ministr vnitra hovořil o přibližně 15000 lidech...
Já si netroufám odhadovat, vlastně je mi to celkem jedno, jen mě překvapil ten rozdíl v číslech.
Předchozí