| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

mám dva "precedenty"

- když byl syn ve 3. třídě a učili se slovní druhy, tak učitelka trvala na tom, že "jak" je zájmeno . Vždycky napsala "O:" , jako že si to syn má opravit. Když my jsme trvali na svém a ona taky, tak jsem jí napsala pod úkol "Paní učitelko, a jak se to skloňuje? Když je to zájmeno, musí to být ohebné, takže "jak", "bez jaka", "k jaku" ?.." a syn s ní pak měl kříž, donesl i v notýsku dlouhé pojednání o tom, že má disgrafii atd. Naštěstí jen zastupovala učitelku na rizikovém těhotenství.
Dostali pak učitele, který jim ve 4 třídě dal podle obrázků rozpoznávat osobnosti, a sám si spletl Erbena s někým jiným. Také jsme ho opravili, vzal to nadšeně, byl rád, že jsme se úkolu věnovali a že jsme to vzali vážně , syn s ním nikdy neměl žádný problém.

Tož nevím.
Já se k tomu stavím tak, že udělat chybu není nic špatného, ale trvat na ní je známka blbosti, stejně jako tvářit se, že ji nevidím, takže se přikláním k řešení napsat, že "nám se zdá, že by to mohl být možná spíše ten a ten strom".

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.