| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tante, krasne jsi to vyjadrila. Premyslim o tom pristupu ucitelu cely vikend.

V patek prinesl nas prvnak ze skoly "ctvrtletni praci" z anglictiny - uz to samitne me irituje. Z 10 ukolu splnil bezchybne 7 a na pisemce poznamka : xy neumi slovicka,a pisemku neustale opisoval od yx

Pominu li, ze 7 bodu z 10. Nepovazuji za nejaky nedostatek. Ja jsem spokojena s vysledkem. Mohl by mit urcite 10 bodu, ale nemel a slovicka jsme se ucili.

Vadi mi neosobnost, co ja s tim mam jako delat? Proc to pekne nebysvetli detem ve skole a nebo neproveri znalost slovicek nejakou peknou hrou? - pu. Ucitelce je kolem 30 let, jeji chovani mi ale hodne pripomina ma skolni leta.

A pritom ny stacilo na pisemku, kdyz uz musi byt napsat treba: Peto, myslim ze by si pisemku zvladl napsat lepe.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.