| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

není

první pomůcka je, že to nemůže být nic z první pětky, protože je to neohebné, nelze to časovat ani skloňovat

je pravda, že jsem to taky ověřovala z různých zdrojů, které jsem mohla uvést.

Al tohle není otázka toho, kdo se mýlí a kdo má pravdu, ale toho, že na tom, že se dva neshodnou, lze ukázat, jakým způsobem lze vést kultivovaně odbornou debatu, a že i ten, jehož názor se třeba nepotrvdí, není vůl

Měla jsem na základce milovanou češtinářku, jednou jsem se s ní neshodla na tom, zda patří či nepatří čárka na nějaké místo v nějakém komlikovaném souvětí a ona za mnou o velké přestávce přišla s haldou knih, pravidel, a tam jsme to spolu dohledávaly,ona měla pravdu, že tam ta čárka být nemá, ale sama si nemohla vzpomenout proč, jak se to odůvodní, jaké je pravidlo, tak mi předvedla , jak se postupuje, když nastane přátelský odborný nesoulad.

Pravidlo už dávno nevím, ale tohle mne dalo mnohem víc a natrvalo.
Od toho by měla škola hlavně být

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.