Přidat odpověď
Dobrá sekaná s čerstvým chlebem, hořticí a okurkou by mohla mít velký úspěch! Masové kuličky taktéž, ale ty už jsou náročnější na to "vzít" do ruky a odkráčet, museli by se v tom hrabat, někdy je lepší, když má každý svůj díl .-) Měla jsem úspěch i s domácím salátem typu vlašák s čerstvým pečivem a dozdobením na tácku. Z domácího pečení pokud by to mělo být něco levného a lepšího tak třeba pařížský dort vypadá dobře, dá se pojmout svačinově a je to rychlovka, teď v zimě bych do nepečeného nešla.
U nás se vše řeší přes kantýnskou, která na požádání objedná chlebíčky a zákusky, a každý si pak po krátké společné "oslavě" zanese svůj tácek ( jednorázové nádobí, ubrousek, zákusky, chlebíčky třeba i porcované kafe nebo jiná drobnost) do svého kanclu nebo na pracoviště. Všem vždy chutná a je to bez starosti. Samozřejmě záleží, jaký máš rozpočet, my se na malé oslavy skládáme po 200 až 300 kč, tak něco přichystat nikoho nezruinuje.
Předchozí