Jinak já se s tím "piplám" taky, s každou fotkou a popiskem, vše vkládám zvlášť a 10x kontroluju, o to větší byl šok, když mi pak přišel od Bontie hned dvakrát zmetek... a komunikace z jejich strany byl horor, řídí se heslem: "Vždy hledej chybu u uživatele". Naštěstí jsem měla pár stejných fotek v různých fotoknihách, někde byly vytištěné kvalitně a někde děsně - tak to už uznat museli.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.