"Socialni pracovnice Blanka Exnerova pochybila nejen dle me, ale i dle Tajemnice UMC Praha 13, pochybila i dle MHMP."
To je klidně možné, ale tady by tvoje iniciativa měla končit.
"kdyz nekdo pracuje ve funkci uredni osoby, musi mit v poradku i sve osobni veci."
Opravdu? A do jaké míry? Stačí, když nebude nikde nic dlužen? Nebo také nesmí být rozvedený, hádat se s manželem/manželkou nebo se sousedem... kde končí to "mít v pořádku své osobní věci"?
"Jsou lide, kterym proste vadi jednani s neplaticem, ktery je uredni osobou."
Opravdu? A jak se ti lidé něco takového o dotyčném mohou dovědět? To, zda někdo něco dluží, je přece soukromá informace toho člověka, jak se takovouto věc asi doví klient, který s ním má jednat?
Já o soukromém životě úředních osob, se kterými jednám, netuším nic a ani mě to nezajímá. Neumím si představit situaci, kdy bych si něco takového zjišťovala nebo dokonce po tom pátrala (a předpokládám, že zjistit, že někdo dluží na nájemném, už vyžaduje docela dost pátrání a šťourání).
Stěžovat si na postup úředníka, který mi nepřijde OK, je naprosto v pořádku. Začít se zajímat o tohoto úředníka jako o osobu a čenichat v jeho soukromí z pomstychtivosti za to, že mi nevyhověl, je ale už těžce přes čáru, a to, že si to neuvědomuješ a považuješ to za normální, je dost výmluvné.