dobrý den, mám asi podobný problém jako vy vsichni tady. v dubnu 2004 se mi narodila zdrava dcera a od prosince 2004 neberu zadnou antikoncepci - usoudili jsme, ze je to jen chemie a chemie. mesicky jsem mela 21. 12. 2004 - zacatek( 6 dni ) 16. 1. 2005 ( 6 dni ) a 14. 2. 2005 ( 7 dni ).nevim, kdy probiha u me ovulace. ale pred otehotnenim to bylo 10 - 12 den po skonceni menstruace. Mohlo se to porodem nejak zmenit? je ovulace u kazdeho cyklu v jiny den? Stalo se nam totiz, ze 5 brezna jsme TO s manzelem neuhlidali a ted cekame, co z toho bude. Delala jsem si uz TT, ale byl negativni, asi je jeste brzo. Co myslite, muzu byt tehotna?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.