Přidat odpověď
Nic moc. Já se hodně snažila - na začátku. Po narození dítěte, když ona o něj vůbec nejevila zájem, přitom bydlí v těsné blízkosti, dokonce muži tvrdila, že to určitě není jeho dítě atd., jsem se s ní úplně přestala bavit.
Z nějakého důvodu (ze srandy říkám, že si pak nechala udělat testy DNA) asi v jeho třech letech se k němu začala znát a teď už babičkuje ráda, takže moje vztahy k ní se zlepšily, už se i pozdravíme a prohodíme příp. pár slov. Věty si vyměňujeme ale pořád jenom kolem dítěte.
Předevčírem ale umřela "druhá" babička z mužové strany, taky chudina strašně rychle, ještě před 6 týdny ji "jen" bolela noha, před 3 týdny hospitalizovaná s metastázami v noze, v mozku všude, strašně vitální a aktivní ženská, se kterou jsem si i tykala, velice dobře se s ní vykládalo, naše dítě milovala od začátku.
Holky, to je tak hnusný, fakt, prim. nádor prý na plicích, přitom nekouřila, sportovkyně, učila na VŠ, do důchodu šla až letos a jako absolutně bez jakýchkoli příznaků, až do poslední chvíle.
Předchozí