Máme pěkné vztahy. Moje maminka je hlídací. Při našem prvním dítěti byla ještě pracující, přesto si brala své dva dnes již dospělé vnuky sama od sebe na hlídání. Kluci s ní jezdili na chalupu nebo byli o víkendu u ní přes noc. Naše druhé dítě hlídala opravdu hodně, byla již v důchodu a já šla v jeho 15 měsících na 4 h. denně do práce. Ráda nám pomohla, střídala se s mou tchýní, která byla taky skvělá (dnes už nežije). Oboum jsem jim vděčná dodnes. S mamkou jsem v neustálém styku, denně si voláme, máme to k sobě kousek. Jezdí s námi na výlety, děláme jí nákupy, občas jdeme spolu na kafe. Máme se vzájemně rádi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.