Přidat odpověď
Dobrý den, Mám čtyřletého syna s hypospádií. První operaci prodělal v roce a půl, Po operaci ležel na JIPu přikurtovaný, den po operaci jsme šli na normální pokoj, přikurtovaný ležel dva týdny, pak mu sundali obvaz, vyčůral se a jeli jsme domů. Po operaci měl jen cévku v píďovi. Bohužel po čase se objevila píštěl. Teď jsme tři týdny po druhé operaci. Tentokrát měl vývod břichem.Jakmile nás pustili z JIPu na normální pokoj, tak jsme syna začly posazovat, pak si i stoupnul a chodil. Tři dny po operaci nás pustili s vývodem domů, na noc jsem ho přivazovala k lůžku po dobu dvou týdnů. Pak kontrola v FKHK.No a teď jsme pět dní po kontrole a dnes ráno jsem zjistila, že čůrá kudy nemá :-( No, takže já jdu volat do nemocnice co nás čeká dál :-(
Je tu někdo kdo má těch operací víc??? Já vím, že je to asi normální, ale prostě mě to dnes překvapilo, že se to tak rychle pokazilo :-( Ještě ani nenastoupil zpět do školky a už vím, že nás to čeká znovu .... potřetí :-(
S nemocnicí v HK jsem spokojená, pan doktor i sestřičky jsou milé, rádi pomůžou, vše vysvětlí. Se synem jsem byla po celou dobu pobytu na pokoji.
Předchozí