Miluju mexicke nahace a touzim po fence. Jenze se proti me postavila cela rodina. Dokonce i deti pravily, ze nez psa bez chlupu, to radsi zadneho. Mela jsem zamluvenou nadhernou fenecku... Aaaaach jo, nikdo mi nerozumi. Sousedi maji peruanskeho a jedina zvlastnost, co jsem postrehla je, ze ho furt mazou, aby se nespalil, aby nepopraskal atd. Ale mozna ho mazou castecne i z principu - maji totiz psi salon a mazou nebo fenuji vsechny psy, co jim prijdou pod ruku. No a na tomhle neni, co fenovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.