Já se ale neptám na naplňování myšlenek, já se ptám, k jakému období se zastánci tradiční rodiny odvolávají.
Kdy existovala ta tradiční rodina? Bral by ji někdo v té podobě, v jaké existovala? Nebo si z toho někdo vyzobl jenom to A) a přitom neříká B)?
Pro mě je úplná rodina a manželská svornost a spolupráce obrovská hodnota, jedna z nejdůležitějších v životě. Ale fakt bych tomu neříkala tradiční rodina, protože ten pojem mi smrdí z důvodů výše uvedených. Jak mi někdo začne hlásat o tradiční rodině, zpravidla nehájí kooperaci, ale to, proč by ženská něco MĚLA nebo NEMĚLA.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.