| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Žubko, to mě mrzí, není to sranda. Mě ta cukrovka taky trochu prohnala, jídlo mi omezili jako první bod, pak už až do porodu jen přibývalo inzulínu. Ale končila jsem se středními dávkami. Od té doby se cpu skořicí apodobně, věřím, že to má vliv. Jinak máme taky přerušovanou a představa manželovy neplodnosti mi připadá dost neatraktivní, asi iracionálně, ale je to holt příroda. Jen ty moje cykly jsou nepravidelné a dlouhé, přesto otěhotním dost snadno. Tak uvidíme, jak to dopadne... Držím ti palce se zdravím i dětmi:-) Mě by se čtvré i líbilo, jen někdy mi přijde, že už je to vážně na hraně, jsem unavená a mám toho dost. Je to nahoru dolů...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.