Hele ty jsi celkem troufala :) je to strasne individualni, uvidis acsesm co se ti hodi a neceho se treba nakonec zbavis. Ja treba neznasim zakramareny bydleni, takze detskych udelatek jsme meli fakt minimum. Ale kdyz ctu tady tu diskusi tak jsem si zase pripomela ze ziju na jine planete protoze spoustu veci jsem delala uplne jinak.
Veci ktere fungovali vyborne pro mne: - prebalovaci podlozka ve vysce pri ktere se pohodlne stoji (rozhodne ne nic na posteli) - houpaci kresilko na baterky (ani jsem netusila ze existuji i bez; k cemu to je pak dobre? vzdyt ten samy ucel by splnila autosedacka) - hudebni hracka nad/v postylce s hezkou nekvikavou hudbou ktera jde stisit - plne zatemnovaci zavesy - tlumici vypinac na hlavni svetlo v mistnosti (abys ty trochu videla ale dite to neprobralo) - sterilizator na flasky (do mikrovlnky) - solidni dechovy a hlasovy monitor (existuji i obousmerne ale zadny nefunguje poradne) - kocar ktery jde skladat jednou rukou (ale to je nejspis irelevantni pro tvoji situaci) - a uplne hlavni: houpaci / kojici kreslo, neco takoveho ... prodavala jsem ho az za nekolik let kdyz uz deti davno nebyli mimina, bylo totiz hrozne pohodlne http://www.toysrus.co.uk/babiesrus/tutti-bambini-glider-nursing-chair-and-stool-in-natural/0091469/CF0001?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=shopping&utm_content=desktop&camp=CA:google:MCF:desktop&gclid=CKDP19X7-tACFSUW0wod03UGtQ
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.