| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Máte ji někdo doma? Už rozbalenou? Chci varovat všechny před nákupem stavebnice od Albi (či Clementoni) Mechanická laboratoř!!! Včera jsme slavili první Vánoce, kluci si s nadšením rozbalili tuto stavebnici, kterou si přáli, protože si chtěli postavit to auto, vyobrazené na stavebnici. A zjistili jsme, že toto auto, rozhodně z této sady sestavit nejde!! Na krabici uvádějí cca 250 dílků, což odpovídá, odpovídá i počet jednotlivých tyček uvedených na krabici, ale NIKDE není uvedeno, že jedněch tyček je k autu potřeba 11 a jsou tam jen čtyři, dalších potřebujete 6 a jsou tam jen 2. Což zjistíte, až když začnete stavět dle návodu. Jsem vytočená, protože co jsem koukala, na každém e-shopu, kde ji prodávají, je uvedeno - "Kreativní sada, díky které děti proniknou do základů mechaniky. Z kreativní sady sestavíte až 50 různých modelů. Od páky a kladky až po složitější modely, jako je letadlo, jeřáb, dragster či autíčko s mechanickou převodovkou a elektromotorem." Kecy, z jedné stavebnice v hodnotě cca 1000,- sestavíte maximálně ty klady :-( To, že budu kontaktovat ČOI kvůli klamavé reklamě a reklamovat stavebnici v e-shopu, je jasné. Ale jsem vytočená!!!! Nebo ji už máte někdo vyzkoušenou? Je možné, že máme jen vadný kus, kam nějaký dělník u pásu zapomněl dodat správný počet kusů? Na internetu jsem nenašla jedinou recenzi..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.