Margotko, to je mi líto....já to mám jinak....já ve volnu do obchodů chodím minimálně, takže nějaké nákupní šílenství se mě moc nedotýká...nebo teda jo, protože v obchodě pracuju, ale netýká se to mě
, stromeček máme na zahradě v květináči, dneska ho pomalu začneme aklimatizovat dovnitř, v pátek ozdobíme, dárky jsem koupila na konci listopadu a něco málo teď - sepsala jsem si co komu a během několika dní pořídila, většinu jsem předevčírem zabalila, vánoční úklid neděláme, cukroví napečeme 5 druhů vždycky během jednoho víkendu s manželem, synem a babičkou, rozdělíme napůl a máme vyřešeno...vánočku upeču v pátek, salát udělá v pátek manžel, takže na Štědrý den už jen obalíme řízky...stihli jsme i vánoční trhy a vánoční besídku u syna i u manžela v práci (pro děti zaměstnanců)...ale prostě cukroví nemusí být moc, dárků taky nemusí být hromady, uklizeno být nemusí...teď jsem měla pracovní víkend od rána do večera, v pondělí a v úterý dopoledne volno, odpoledne pak až do večera v práci, dneska a zítra jsem celý den až do 20h v práci...takže co jsme stihli, to jsme stihli...včera jsem asi o půlnoci vyráběla dárek pro kamarádku - ale to proto, že jsem chtěla...mohla bych klidně nějakou drobnost koupit...