Letos jsem na tom podobně.
Už 14 dní mě bolí záda, v pátek jsem musela odejít z práce domů o půlku směny dřív ( ještě, že jsem měla náhradu za sebe ), v sobotu jsem si vzala dovolenou, v neděli znovu do práce s tím, že jsem po 2 hodinách opět skučela bolestí. V pondělí jsem se kurýrovala do poledního dne, na 2,5 hodiny šla do města a málem zkolabovala v autobuse. Šéfovi jsem volala o dovolenou, že to prostě nedám - mám ji do dneška, potřebovala bych další dny, ale bohužel není kdo by mě vystřídal v práci. Takže to vypadá, že zítra opět na ranní a v pátek to samé.., pak 2 dny volna.
Tím jsem chtěla říct, že vůbec netuším, JAK a KDY udělám večeři, kapra, řízky atd...
Dárky mám zabalené s mou skuhravostí, úklid fakt nehrozí, nějaká výzdoba ? Co to je ? Letos jen pár větviček ozdobené, na stole jmelí a pár svíček...všude jen binčus...děcka jsou unavená, už tak dělají dost, když jsem v práci do noci....
Myslím si, že letos na to peču...(jo, cukroví se fakt nepovedlo - rohlíčky ála beton, podvodnice ála sladké langoše, jen ořechové linecké se jakž takž povedlo )