| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

To jsou všecko věci, které se dají vypnout. Představ si, že jsi třeba svědkyně jehovova a vánoce neslavíš, a je to ~;). Jako dítě jsem neměla ve své moci proti té mašinérii protestovat, takže nijak extra v lásce ty svátky nemám. Ale teď jsem svým pánem, uklizeno bych měla ráda (ale stejně nějak nemám kdy), ale kdyby mi to bylo jedno, nikdo by mě nemohl donutit to udělat. Obchodům se vyhýbám, nakupuju v nich jen potraviny a drogerii, vše ostatní včetně dárků z e-shopů. Televizi nemáme, reklamy jinde si nevšímám, napeču trochu cukroví, aby měly děti do škol(k)y a i doma si mohly kvalitně mlsnout, a aby to tu vonělo. Udělám vánočku, černého kubu, bramborový salát a lososa. Povymýšet, vybrat, objednat a zabalit dárky, to tedy zabere fůru času, ale dělám to ráda - pro lidi, které mám ráda. Stromeček zdobíme furt těmi stejnými ozdůbkami už asi deset let, trendy jsou mi lhostejné.

Akorát tedy většinu prázdnin strávíme u mé rodiny, je to daleko, cesta je náročná, zvlášť s dětmi. Jenže právě proto, že je to daleko, můžeme tam jet, jen když je delší volno. Zrovna letos jsou strašně krátké.

Jaké si to kdo udělá, takové to má. Po duchovní stránce jsme spíše neznabozi, zbytek rodiny nic a já sama prožívám spíše než křesťanský svátek slunovrat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.