Půlko
Se zlomeným zápěstím do práce?
No tak tedy "Táhni a srůstej!"
Mně by stačily vrchovatě tři děti a domácnost... Ať se to rychle zhojí.
Mě včera skolilo něco na pomezí chřipky (bolest svalů a zimnice), migrény (kdosi mi cosi kutal za levým okem), žaludeční nevolnost, bolest dutin a hnusná rýma. Takže jsem odpoledne střídavě ležela, střídavě byla na wc. Do večera jsem se dala s pomocí růžového prášku dohromady natolik, abych se mohla účastnit večeře (staročeskou rybí polévku i salát jsem stihla připravit den dopředu, takže manžel jen upekl lososa). Jsem dneska chcíplej čert, ale beru téměř cokoli, hlavně když to není SBčko. Nadopuju se zázvorem a medem a snad budu fungovat. Máme před sebou ještě dvě rodinné sešlosti.
Hlavně že jsou zdravé děti a že si včerejšek užily. K čemuž paradoxně pomohla i moje indispozice: Stihla jsem v poledne naservírovat pórkovou polévku, vydat instrukci ohledně houbového kuby v troubě a padla do postele. Manžel kubu v troubě zapomněl, takže kuba pak nebyl k jídlu (zato smrděl na celý byt tak, že se mi žaludek obracel už jen z toho), pročež večer byly děti skutečně hladové, večeři si užívaly a nespěchaly.