"Ale ony nejspíš nejsou neschopné :) Dokonce ani v podřízeném postavení a navíc ani nechtěj nic řešit. Chtějí jen potvrzení, že to dělají dobře, to jim ovšem s čistým svědomím leckdo poskytnout nemůže. To je celý."
Asi tak nějak.
Vcelku nechápu, o co Ti, Grainne, jde.
Nemám pocit, že by tu chtěl kdokoli ubližovat, ale obávám se, že jestli se chce někdo CÍTIT ublíženej, tak není síly na světě, která by mu v tom zabránila.
Můžeš mi říct, k čemu je dobrý plácat po zádech někoho, kdo si zoufá z toho, že bude MUSET jít nakoupit v 7mi situaci, jakej je chudák a ti ostatní debilové, když ho do takové situace dostali, přičemž na situace ÚPLNĚ STEJNÝHO vzorce si stěžuje PERIODICKY už několik let a pokaždé je řeší stejně a ti lidi se k němu chovají taky pořád stejně (a proč by se taky nechovali, když jim to bez problémů prochází)? místo toho, aby mu člověk řek "hele, a co kdybys to zkusil/a udělat jednou jinak, co by se stalo"?
Pokud to uděláš, tak se Ti dostane jeremiády o tom, jak jsi zlá a hnusná a že si tímto určitě řešíš svoje vlastní problémy, který máš jistě mnohem větší než ten stěžovatel, a že jsi hyena, která chce jen ubližovat. A že se vlastně toho tolik nestalo a že dotyčné její situace vlastně skoro nevadí a ostatně nadpoloviční většina lidí jistě zažívá něco úplně stejného, akorát se chtějí dělat hezčí a zapíraj to. A za to, co nejsou schopni řešit s tím správným člověkem, si vylejou vztek na tom komentátorovi, kterej se odvážil naznačit, že by vina nemusela být tak úplně na straně toho druhého.
S takovýmhle přístupem se musí žít docela těžko, ale to koneckonců není moje věc. V reálu bych nejspíš mlčela a myslela si svoje, a o člověku, který je schopen říct "ten můj deb.l" bych si nemyslela nic lichotivýho.