Přidat odpověď
Přimlouvala bych se za to, abys ostrůvek nechala volný a varnou plochu umístila blíž ke dřezu. Ostrůvek využiješ jako pracovní nebo odkládání plochu /když peču medovníky, rolády nebo cukroví, mám na lince 3 plechy a není to kam odkládat, stejnětak když vařím dvě jídla současně/. Pokud ho uděláš malinko zvýšený/90-92 cm/ a dáš pod něj užší skřínky aby vznikl přesah desky dozadu /předpokládám,že použiješ širší pracovní desku/ a umístíš přímo nad nad něj vhodné lokální osvětlení, můžeš k němu dát nižšá stabilní barové židle s opěradlem a používat ho jako svačinový bar pro děti, nebo posadit tam tchýni nebo kamarádku,když potřebuješ dodělat večeři. Také pokud budeš péct dohromady s kamarádkou cukroví nebo kuchat a porcovat větší kus masa /krůta, krocan, prase/ oceníš velkou pracovní plochu s přístupem z více stran.
Předchozí