| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No, skoro neživá diskuze... asi není moc lidí v podobné situaci nebo nevím....~;) Obecně takhle daleko od státnic by to znamenalo skoro všechno doporučené, co z fakulty k popisu oboru uvádí, přečíst, přečíst i věci ze školy a získat zpět takový základní balík povědomí (skoro se mi ani nechce psát vědomostí...) a zapomenout na ty chvíle, kdy toho měl člověk dost a hrozně moc se chtělo dělat kdeco jiné než se učit a psát... No, mě k tomu vede v podstatě jen nějaká moje vnitřní "potřeba dodělat to celé" ne jen bakaláře. Co se odbornosti týče, tak mi dis a bc stačí bohatě, teda teď, co bude za pár let je otázka, ale pořád to ve mně hlodá, že to není dokončené. Spíš čas od času... u mě jsou teda negativa jednoznačná - stěhovala jsem se dost daleko, takže na původní VŠ bych teď už dojížděla dost složitě (nejakých možná 300km), nejbližší fakulta v kraji obor sice má, ale je to hozený trošku víc jinam do teorie než by mě zajímalo a hlavně, mám děti 10, 3 a 2 bez jakéhokoliv hlídání, jen muž by na to byl. A pak taky nevím, jak by to brali v práci, ještě budu cca půl roku na rodičáku a nastupovat rovnou s požadavkem, že studuju, to by bylo asi docela drzé... nebo jak to říct.. takže já spíš ne.... ale pokud už máš dítě velké a v rámci možností soběstačné, tak být to v mé situaci, asi bych šla... přece jen, to dálkařské studování bylo - aspoň pro mě - i tak nějak posunovací - takový nový vzduch do přemýšlení, do životních zvyků...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.