už se snažíme rok a furt nic. tak hned příští plodné dny budu zkoušet prstíkovou metodu ale je mi to dost nejasné!!! přečetla jsem všechny příspěvky a dočetla jsem se že pochva je hluboká 8-10cm a tam na konci je snad ten čípek a za ním děloha? no ale nechápu proč si tam mám strkat ty prsty a strkat sperma dovnitř když moje prsty jsou mnohem kratší než je normální déka penisu a ten přece to sperma vystříkne dovnitř do dělohy za ten čípek ne? i když to nechápu tak určitě vyzkouším když už je tu takových úspěšných těhulek.ale budete hodný když mi někdo odpovíte!!! papa veronika
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.