I my chodili k dr.Krejčířové
a ta mi to řekla, také mi naposledy řekla,že budoucnost mého syna vidí v oblasti výpočetní techniky - v tom jí věřím na 100%
Já to neřeším, protože vidím jak neuvěřitelně se zlepšuje a zvládá věci u kterých jsem nevěřila,že je zvládat bude ( a naopak něco základního co jsem se nečekala nedává ani ve 12letech)... tak vyčkávám.
Mám kamaráda,který se vyučil truhlářem,udělal si maturitu a složil zkoušky na UMPRUM a nyní je jedním z nejvýznamnějších českých průmyslových designérů.
Znám takových lidí víc,včetně otce mých dětí.
A naopak také lidí talentovaných, chytrých s možnostmi něco dosáhnout, kteří z nedostatku vůle a s nerealistickými očekáváními pohřbili sebe sama někde v neperspektivním zaměstnání.
PS: to jsem se chtěla zeptat,chodíte se staršími dětmi ještě k dr. Krejčířové? My už tam 3roky nebyli - co zjišťuje,jak vám radí?
Nás ze ZŠ převeleli do jejich SPC a PPP,tak mi přišlo už trochu moc jít k ní - ani nevím co bych po ní měla chtít.
Chodili jsme ještě vloni na logopedii,ale to jsme také uzavřeli ... už nebylo co řešit,navíc odpoledne už byl úplně vyčerpaný a nespolupracoval. Kompenzaci SPU má ve škole podle IVP a ještě s ním trénuji doma podle cvičení pro dyslektiky.
Díky