| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

My jsme asi zvyklí a naučení, že musíme pořád fungovat ~7~, že pokud přijde nějaký problém, vezmeme si třeba vitamín a bude to zas dobré...a pojede se ve stejném tempu dál, protože se to prostě musí.
Mám teď podobné období, a protože se blížím do věku, kdy si mamka taky před asi 20ti lety vybila definitivně baterky a skončila strašně, konečně jsem si dovolila se poněkud zastavit a prostě si třeba i lehnout.
Když ležím, sedím, hraju si a čtu, dobré, jakmile pracuju (i když mě to baví), vyčerpává mě to...

Já si myslím, že organismus si řekne, že už nemůže. Koneckonců taková období v životě prostě jsou...je to dáno vnitřní únavou, je to dáno okolím a taky vyloženě vnějšími vlivy, někdy na člověka těch všech vlivů najednou je neúnosně.
Pokud se organismus uklidní a je mu dobře při ležení, pak co se nabízí? Jo, moje mamka taky říkala, že nemůže, že....no, pak ležela skoro 17 let jak mimino a šlo to.

Takže já se povaluju...i kdybych si měla dojít jako zaměstnanec pro neschopenku (nebývám nemocná, takže by asi doktorka viděla, že je to opravdu pravda).
A požádala bych o příslušné odběry, i když to by asi dr. udělal sama od sebe, i když běžné to u ní není :-).

Ale prostě - já si fakt ihned raději zalenošila a ještě lenoším, i když přiměřeně akorát...( a "lenošení" není můj standard.
On ani opravdový únavový syndrom není úplně léčitelný...taky znám takové lidi... Takže pokud už fakt tělo vysílá signály, že už opravdu nemůže, je dobré to řešit (hned).
:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.