Uf, jen když to čtu tak jsem unavená. Já bych najela na naprosto nouzový režim. Priorita by pro mne byl spánek,zdravé jídlo, pití.Chodila bych spát večer co nejdřív a přes den kdykoli by to šlo. Veškerou práci s např. ty krabice, přimontování polic atd bych odsunula na neurčito. Rodiče pokud by chtěli pomáhat tak bych od nich uvítala uvaření a dohled dětí co se týká školy eventuelně i úklid. Hodně bych si plánovala co kdy a kde jak tu psala Tutenshein (mimochodem ji obdivuji a mám podezření jestli ona není mimozemšťan ;)))Dopřála bych si nějakou činost co tě dobíjí.Každopádně bych si vážně promluvila s manželem, protože pokud by ses opravdu složila tak to je potom peklo.To by jistě nechtěl Přeji ti ať najdeš tu správnou cestu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.