| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

",jak to fungovalo u vas do toho stehovani?"
- obdobně, ale měla jsem méně mimorodinné práce

"Chodila jsi do prace na zkraceny uvazek?"
- na zkrácený, který postupně narostl na celý, s volnou pracovní dobou

"Min dojizdela,nebo kde je ta zmena?"
- změna je, že jsem nastoupila do nové práce, se striktní pracovní dobou od-do, časově náročnější cesta na pracoviště + nutnost několikrát do týdne zajít do staré práce, na dotažení rozdělaných projektů, bude to trvat ještě tak měsíc + to stěhování

"Manzel i ve starem nefungoval vubec?"
- občas uvařil, nakoupil, jinak nic

"Deti jsou jak stare?"
- 9, 13

"Jak jsi to zvladala tehdy???"
- celkem bez problémů

"Mate to nejak rozdelene doma? "
- ne, snažím se nějaké rozdělení rolí nastolit, bezúspěšně, nějak si zvykli, že vše dělám já, odmítají se vzdát svého pohodlí

"Ty pribehnes v 16.30h s nakupem a oni se pidi po veceri?"
- ano

"Zvladnou si ji uz udelat?
- ano

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.