| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Buchli, opravdu nechci být zlá, ale mně přijde, že tahle diskuse ničemu nepomůže. Nikdo ji tady osobně neznáme, nikdo neznáme jejího muže... Má k ruce své rodiče, kteří evidentně pomáhají se stěhováním... mně to prostě nepřipadá, že by byla zase až takový chudák, opravdu mi přijde, že si touhle diskusí ani neodpočine a ani se více nezabydlí. ~d~ Potřebovala by si chvílemi odpočinout to je přeci jasné, ale tahle diskusi jí fakt odpočinek nedá a ani toho víc nevybalí.
Faktem je, že my tu těžko změníme něco, co ona nechala u sebe v domácnosti zaběhat. Na to, aby jí přišlo divné, že po ní se chce, aby vybalovala krabice a ona nemá ty věci do čeho uskladňovat... nás tu asi nepotřebuje, ne? Ale zase znám rodinu, kde chlap vydělává peníze hudbou a jeho žena doma staví barák - divné to připadá jen sousedům, ale jim to maximálně vyhovuje.
Když nevíme, co se vlastně u nich doma děje, tak prostě neporadíme - jednostranný pohled na věc, který tu je dnes a denně může být dost zkreslující.

Víš, tímto nechci srovnávat zakladatelku s mou jednou ze sousedek (protože přece jen podmínky tam jsou jiné). Má šestiletého klučíka a přítele. Domek stejně velký jako my. Ona má bordel všude - kuchyňskou linku nevidíš přes všechny ingredience, které tam má vyskládané, různé sáčky, krabičky... Celé schodiště obskládané oblečením, pod pergolou mají bordel, který před lety přivezli z bytu její maminky... prostě bordelářka. Její partner je všechny živí a jezdí za prací do zahraničí, takže je většinu času vlastně pryč. Ona si pořád, fakt pořád jen stěžuje, hroutí se... jednou mi dokonce volala po 23 hodině v noci ať k nim jdu, že už dál nemůže. Opět všude bordel, jediné dítě co má spalo a ona se pořád a pořád a zase jen lituje a hledá důvody, proč ten její partner je pořád pryč, proč se nevěnuje klukovi, proč jí nepomáhá s úklidem... Podle mě zcela neuvěřitelné! Za každým rohem vidí, jak někde souloží s jinou... ~8~ Fakt jsem na ni tenkrát byla už tak dožraná - práce mám výrazně víc, protože chodím do práce na celý úvazek, k tomu dvě školou povinné děti a místo abych šla spát, tak tam poslouchám její fňukání. Přiznávám, že jsem ji označila za citového upíra a fňuku, která místo, aby začala uklízet, tak hledá důvody, proč to neudělá její celé dny "pracující v zahraničí" její partner... už se s ní jen zdravím a tím končím.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.