| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Uf, uf. Přítel (není otec dětí) doma vaří, když není v práci (kuchař), umývá nádobí, občas skočí do obchodu, ale to spíš já, občas zaveze dceru do školy a vyzvedne syna - když já jsem na brigádě. jinak nic. A mně je to málo :) Když mu o něco řeknu, tak to udělá celkem ochotně. Spíš mě sere takové to že to musím říkat, že si nevšimne sám, je přece dospělý a bydlí tu stejně jako já....On je ignorant v tom smyslu, že sám od sebe ty odpadky nevezme i kdyby koš přetékal, sám od sebe pet lahve do kontyšu nevynese, sám od sebe prázdnou ruličku na wc nevezme a nedá tam novou, prostě tohle mě sere. a za 2. mě vytáčí, že není schopen nic zařídit. Viz: pořešit něco s bytným, to musím já. Poláme se něco doma, řeším to já. Řešíme dovolenou, není schopen nic vymyslet, zařídit, řeším já. Všechno tohle a spoustu dalšího leží na mně a to ještě ani nechci rozebírat, jak bídně mi přispívá na provoz domácnosti. Ach jo. Hodnej na nás je, to jo, chová se k nám hezky, ale já jsem prostě ten TAHOUN. V noci nespím, honí se mi hlavou co musím zařídit, stihnout, zaplatit, udělat. Ale asi pořád lepší, než být s dětma sama, má nás rád a je na nás hodnej. a jak říkám, když mu řeknu, pomůže.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.